Trappstädning Stockholm

Snabb service, hög kvalitet

Om oss

Vi har hela Storstockholmsregionen som arbetsområde. Vi erbjuder trappstädning samt övriga städtjänster åt både BRF:er, fastighetsägare, företag och privatpersoner. Vi garanterar alltid hög kvalitet till förmånliga priser.

Vi är en auktoriserad städentreprenör med ISO-certifikat för miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Företaget är ansvarsförsäkrat och har lång erfarenhet av städbranschen.

Vi jobbar alltid med kunden i fokus och oavsett om det handlar om företag, privatpersoner, fastighetsägare eller BRF:er så levererar vi högkvalitativa tjänster till rimliga priser. Detsamma gäller om det handlar om att anlita oss för längre samarbeten eller om enstaka punktinsatser. Vi behandlar alla uppdrag och alla kunder med samma tydliga fokus och målmedvetenhet.

Miljön är viktig för oss. Vi vill gå i bräschen för en renare bransch. Därför städar vi utan tunga, giftiga kemikalier som skadar vår miljö. Det går utmärkt att rengöra med andra metoder. Det kräver kunskap, erfarenhet och lite mer jobb - men det gör stor skillnad i det långa loppet. För oss alla.

Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert på någon eller några av våra tjänster. 

Tveka inte att kontakta oss om ni vill ha en kostnadsfri offert